Spørgsmål eller behov for kontakt?

Mali

ISK støtter danske soldaters opgaver i MINUSMA med sprogofficerer i felten samt med udvikling af og uddannelse i kontaktfærdigheder og kulturforståelse.

MINUSMA

United Nations Multidimensional Integrated Stabilization Mission in Mali (MINUSMA)

MINUSMA har til opgave at stabilisere situationen i beboede områder og understøtte, at regeringen kan reetablere kontrollen med sit territorium samt at implementere transitionskøreplanen herunder støtte valgprocesserne.

Forsvaret har bidraget til MINUSMA siden 2014 og i 2015 udnævntes generalmajor Michael Lollesgaard for hele FN-missionen. Fra 2016 vil Danmark yderligere forstærke sin indsats i Mali.

SE MERE HER

MINUSMA på facebook

Links

Vil du være endnu mere forberedt på mødet med kulturen i Mali?

  • DLIFLC Online Resources
    Brug US Defense Language Institute e-Learning ressourcer. De er gratis og kræver normalt kun et par minutter til oprettelse af brugerprofil. Det er en god ide at aktivere kursernes introduktionsvideo (klik på ”tutorial”). Vi har også indsat andre informative links.

Andre kilder

Ressourcer

KLIK HER for at rekvirere vore materialer, foredrag, kontaktfærdighedskurser, tolkestøtte m.v. vedrørende MINUSMA og Mali.

KLIK HER for at søge mere viden om MINUSMA og Mali Forsvarsakademiets forskningsdatabase.

Om Instituttet

Forsvarsakademiets Institut for Sprog og Kultur (ISK) uddanner forsvarets officerer og sprogofficerer i sprog og militær operativ kultur.

ISK leder Sprogofficersskolen, Forsvarets Sprogtestcenter samt Sprogofficerskorpset.

ISK bidrager til træning og indsættelse af militære eksperter og styrker til nationale og internationale opgaver.

SE MERE

Sociale medier